DEN DANSK-TYSKE GOURMETROUTE går online!

Tiden er inde! Vi inviterer dig på en kulinarisk opdagelsesrejse mellem Nordsøen og Østersøen på vores DANSK-TYSKE GOURMETROUTE og præsenterer 100 meget specielle restauranter og producenter af regionale specialiteter! Oplev en ny madkultur i Slesvig-Holsten og Syddanmark med kærlighed til håndværk, sans for bæredygtighed og altid med typiske produkter herfra. DEN DANSK-TYSKE GOURMETROUTE er udviklet og udarbejdet af Elisabeth Jacobs-Götze og Wolfgang Götze fra foreningen “FEINHEIMISCH – Genuss aus Schleswig-Holstein” med støtte fra NORDBAUERN og DEHOGA.

Nyd de kulinariske skatte fra øen Alsen over Slesvig-Holsten til øerne Lolland og Falster. Vi har nøje udvalgt alle 100 restauranter og producenter på vores rute. Kvalitet og regionalitet, bæredygtig og håndværksmæssig produktion og forarbejdning er vigtige for os. Vores kokke formår at bringe smagen af regionen på tallerkenen – autentisk nordisk, fra traditionelt til innovativt – og altid lækkert! Ikke underligt, med de gode ingredienser!
Vores region er berømt for friskfangede krabber, muslinger og fisk fra havet, floder og søer, mildt røget Katen-skinke fra gamle røgerier og håndlavede ostespecialiteter fra køer, geder og får, grøntsager og frugt. Nyd mørt kød fra skotsk højlandskvæg eller vandbøfler, Angler saddleback-svin ellerdigelam. Lækker tang eller bæredygtigt opdrættede hvide tigerrejer er spændende ingredienser, som vores kokke elsker at bruge. Selv vin er blevet produceret her i et par år og forskellige håndværksøl, likører og brandy- eller gintyper – udvalget af fornøjelige indkøb og “kulinariske ferieminder til hjemmet” fra gårdbutikkerne i appen er enormt.
Velkommen til en opdagelsesrejse rundt om regionale specialiteter og kulinarisk kunst på DEN DANSK-TYSKE GOURMETROUTE!

DEN DANSK-TYSKE GOURMETROUTE og tre andre madruter samt masser af nyttige oplysninger kan downloades gratis under “Naturlandet App” i AppStore og Google Play samt på www.feinheimisch.de.
Kontakt: Elisabeth Jacobs-Götze og Wolfgang Götze, tlf. +49 431 803544 eller tour-bo@feinheimisch.de

Elisabeth Jacobs-Götze, Feinheimisch