loader image

Udarbejdelse af Best Practice-kataloget i arbejdsgrupperne 3.1 og 3.2

Oprindeligt var planen at udarbejde et koncept og grundstene til Best Practice-kataloget i arbejdspakke 3.1 og 3.2 i to endagsmøder og afslutte analysen forud for sommerens turistsæson. Desværre satte Corona-pandemien en streg i regningen og vi måtte med kort varsel ændre planerne gennemgribende. Vi opdelte endagsmøderne i mindre online-møder via Skype og Zoom, hvor vi udarbejdede strukturelle sammenhænge og tematiske kategorier.

Til kataloget i arbejdsgruppe 3.1 undersøger vi både hotellers, sommerhuses og campingpladsers bæredygtige, turistiske infrastruktur. Det er særligt områderne ressource management, affaldsmanagement, indkøbsmanagement og socialt management, der står i centrum.

Kataloget i arbejdsgruppe 3.2 beskæftiger sig derimod med de bedste eksempler på barrierefri, turistisk infrastruktur i projektregionen. Vi kigger blandt andet på så forskellige kategorier som overnatning og kulturelle institutioner.

Målet med brochuren er, at interesserede turistaktører har direkte adgang til kompakt information om de forskellige emneområder, aktuelle eksempler samt kontaktdetaljer.

Oliver Bach, Kreis Plön